Inschrijfprocedure

No English version available, ask for information at the try-out classes.

Dit is een beknopte versie van de uitgebreide inschrijfprocedure. Voor vragen kun je terecht bij het bestuur.

Tijdens de proeflessen krijg je veel informatie over de inschrijfprocedure. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste punten. We beginnen met een overzicht van de voorrangsregelingen en daaronder een aantal belangrijke opmerkingen over inschrijven.

Voorrangen

Het volgende overzicht geeft welke groep mensen eerder geplaatst wordt in een dansgroep dan anderen. Binnen elk van deze groepen worden inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt. Heb je je eerder ingeschreven, dan heb je ook meer kans op plaatsing.

Het volgende overzicht geeft een aantal regels over hoe voorrang voor verschillende groepen werkt, in volgorde van belangrijkheid. Verder worden inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt. Heb je je eerder ingeschreven, dan heb je ook meer kans op plaatsing.

Overzicht podiumdansen:

  1. Studenten gaan voor niet-studenten.
  2. Oud-leden gaan voor nieuwe leden.

Voorbeeld:

Dit betekent dat een nieuw lid die student is voorrang heeft op een oud-lid die geen student meer is.

Overzicht stijldansen:

  1. Paren gaan voor losse inschrijvingen
  2. Studenten gaan voor niet-studenten.
  3. Oud-leden gaan voor nieuwe leden.
  4. Niet-leenheren/leendames hebben voorrang op Leenheren/leendames. 

Voorbeelden:

  • Dit betekent dat een nieuw lid die student is voorrang heeft op een oud-lid die geen student meer is.
  • Wanneer twee mensen zich samen als paar inschrijven hebben ze voorrang op iemand die geen partner heeft (zie hieronder voor iets meer toelichting).
  • Een paar bestaande uit twee niet-leenheren/leendames heeft voorrang op een paar met een leenheer/leendame.

Algemeen

  1. Schrijf je op tijd in! Na de deadline worden geen nieuwe inschrijvingen meer geaccepteerd!
  2. Studenten hebben altijd voorrang op niet studenten.
  3. Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter je kans op plaatsing is.
  4. Je kan je inschrijving in meerdere delen doen. Vind je bijvoorbeeld later pas een danspartner, doe dan weer een inschrijving voor dezelfde groep (je inschrijftijd blijft hierbij gelijk aan de tijd van je eerste inschrijving).
  5. Voor stijldansen; jij en je partner moeten je allebei afzonderlijk inschrijven, ook als je danst met een leenheer/leendame moet hij/zij zich inschrijven om met jou te dansen.
  6. Je krijgt na je inschrijving een e-mail met de samenvatting van je inschrijving. Controleer of je deze gehad hebt, anders is je inschrijving mogelijk niet goed verwerkt (Check ook je spam-folder).
  7. Er wordt gevraagd om een telefoonnummer op te geven. Geef hierbij een geldig telefoonnummer op waarop je bereikbaar bent tijdens het weekend na de proeflessen (DATUM). Als er iets mis is met je inschrijving kun je gebeld worden. Ben je niet bereikbaar, dan maakt het bestuur een keuze voor jou!

Bindend advies

  1. Voor het inschrijven voor een groep met een bindend advies is het verplicht om aanwezig te zijn bij de proeflessen (minimaal 1). Ben je er niet, dan krijg je het laagste advies.
  2. Bij je inschrijving kan je aangeven dat je lager geplaatst wil worden als je niveau niet toereikend is. Geef je dit niet aan dan wordt je inschrijving ongeldig verklaard als je niet aan het inschrijfniveau voldoet.
  3. Krijg je bij de proeflessen een nummer toegekend, zorg dat je dit nummer goed onthoudt en correct vermeldt bij je inschrijving, dit helpt het bestuur je inschrijving zo snel mogelijk te verwerken.

Wachtlijsten

Word je niet geplaatst dan krijg je een e-mail met daarin je plek op de wachtlijst. Je moet je plaatsing op de wachtlijst bevestigen binnen 7 dagen. Reageer je niet, dan word je niet op de wachtlijst geplaatst.

Als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden, wordt je automatisch lid en moet je contributie (geen lesgeld) betalen. Als je geplaatst wordt moet je het volledige lesgeld betalen.

Als lid mag je nu naar alle activiteiten komen!

Translate »