Proeflessen!

De proeflessen komen er weer aan! De gratis proeflessen zullen plaatsvinden van maandag 31 januari tot en met vrijdag 11 februari 2022. De proeflessen zullen fysiek plaatsvinden als dit mogelijk is met de coronamaatregelen.

De tijden en locaties van de lessen vind je hier! Let op: voor stijldansen D, Modern Jazz halfgevorderd, Showdance demoteam en Hiphop wedstrijdteam kan je je niet aanmelden voor een proefles.

Let op: het is verplicht om je aan te melden voor de proeflessen. Je mag zoveel proeflessen volgen als je wilt! Vanaf maandag 17 januari kan je je aanmelden door een mail te sturen naar bestuur@sdvndancefever.nl. Belangrijk: Vermeld hierbij welke dansgroep je mee wilt doen en welke dag. Je kan je uiterlijk aanmelden voor een proefles tot 24 uur voordat je een proefles wilt volgen.

Verder geldt voor alle groepen (met uitzondering van de beginnersgroepen en Stijldansen D, C en B) een bindend advies. Dit betekent dat je alleen geplaatst kunt worden in een groep gelijk aan of lager dan het advies van de docent. Andere inschrijvingen zijn niet geldig. Uiteraard kun je altijd geplaatst worden in een beginnersgroep, voor deze groepen is er dus geen bindend advies. Het bindend advies zal tijdens de proeflessen gegeven worden, dus zorg dat je bij minimaal één proefles aanwezig bent van de les die je graag wilt volgen!