BataCie

Hallo allemaal!

Wij zijn de commissie die de Batavierenrace verzorgt voor Dance Fever, de BataCie! Sinds 2017 doet Dance Fever mee aan deze estafetteloop van maar liefst 175 km lang. Hiermee is het de grootste estafetteloop ter wereld! Studententeams uit heel Nederland rennen van de campus van Nijmegen naar de campus van Enschede in 25 etappes van verschillende lengte (minimaal 3,8 tot maximaal 10,7 km). Eenmaal op de campus van Enschede aangekomen staan alle tenten al in volle glorie klaar op de studentencamping, opgezet door onze fantastische tentenbouwers. Deze camping zal bezocht worden door ruim 8500 studenten. Op deze camping kun je dan even je voeten laten rusten en bijkomen van de race zodat je ’s avonds weer lekker rond kan hupsen op het grootste studentenfeest van de Benelux. Hier kunnen wij als dansvereniging ze op de dansvloer een poepie laten ruiken, wat natuurlijk minstens net zo belangrijk is als op de looproute. 

Op zondagochtend is het tijd om moe maar voldaan weer naar huis te vertrekken met de trein. De 50e Batavierenrace vindt plaats in het weekend van 29 april tot en met 1 mei 2022. Dance Fever doet vooral mee voor de gezelligheid. Het is dus helemaal niet belangrijk dat je super snel bent, al kun je natuurlijk voor jezelf altijd doelen stellen. Je gelopen tijd wordt namelijk bijgehouden in een app. Voor meer informatie over de race kun je altijd kijken op www.batavierenrace.nl

Als BataCie zijn wij verheugd om een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit enorme evenement en een weekend voor jullie te organiseren, dat jullie je altijd zullen blijven herinneren!
Al enthousiast geworden om deel te nemen aan het Dance Fever team; Zoentjes voor de groentjes?! Vul het inschrijfformulier op de website in of stuur een mailtje naar bata.sdvn@gmail.com. Ook is dit mail adres altijd beschikbaar voor meer vragen!

Met veel liefs, en tot snel!

De BataCie

  • Nick Aalbers (voorzitter)
  • Laura Verkerk (secretaris)
  • Douwe Drabbe (penningmeester)
  • Ishana Rivera (algemeen lid)

Translate »