Hiphop

Algemeen
Hiphop is een bekende en populaire dansstijl, met veel verschillende sub-stromingen waar Dance Fever natuurlijk ook lessen in aanbiedt. De lessen worden aangeboden op 4 niveaus, namelijk:
– Beginners
– Halfgevorderd
– Gevorderd
– Wedstrijdteam

Lesinhoud
De lessen beginnen met een warming up, rekken en strekken en wat krachtoefeningen. Daarna wordt er gewerkt aan stukjes choreografie. Terwijl deze stukken aangeleerd worden zullen er steeds meer passen en technieken bij komen die bij Hiphop horen. Ook wordt veel gewerkt aan houding en attitude tijdens het dansen.

Wedstrijdteam
Wil je nog meer uitdaging dan de reguliere hiphop lessen? Dat kan! Na het hiphop gevorderden uur is er nog een uur waarin Lian traint met het wedstrijdteam. Het doel van deze groep is om aan hiphop wedstrijden mee te doen en daarnaast kunnen ze ook geboekt worden voor optredens op aanvraag. Hiervoor wordt extra hard getraind. Het is de bedoeling dat leden van deze groep zoveel mogelijk aanwezig zijn en zich optimaal kunnen inzetten. Daarvoor is ook nog een extra trainingsuur aangeboden voor dit team waarin ze kunnen trainen zonder docent na de reguliere les.

Voor dit team worden ieder half jaar tijdens de laatste week van de proeflessen audities gehouden. Iedereen is welkom om auditie te komen doen!

Translate »