Les- en trainingstijden 2021-2022

De lessen worden gegeven op twee locaties: de Jan Massinkhal en Roomsch Leven. Onderaan de pagina zijn de adresgegevens te vinden.
Het eerste half jaar begint op 6 september.

Zie voor een overzicht van de stijldanslessen het jaarrooster stijldansen.

Gedurende het jaar wordt er ook tijd besteed aan ons eindoptreden tijdens de lessen. Als je hieraan niet wil deelnemen is je les dus soms wat korter. Docenten kunnen je meer informatie geven over wanneer dit het geval is.

Bindend Advies

Dit jaar zal er voor alle dansstijlen een bindend advies gelden, met uitzondering van de beginnersgroepen en Stijldansen D, C en B. Je kunt alleen geplaatst worden in een groep gelijk aan of lager dan het advies van de docent. Andere inschrijven zijn niet geldig. Uiteraard kun je altijd geplaatst worden in een beginnersgroep, voor deze groepen is er dus geen bindend advies. Meer informatie over het bindend advies is later hier te vinden.

Lesrooster

Onderstaand rooster is het huidige lesrooster geldend vanaf september 2021.

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  Roomsch Leven Jan Massinkhal Jan Massinkhal Jan Massinkhal Jan Massinkhal Jan Massinkhal
18:00-19:00 Stijldansen D1 Modern Jazz Halfgevorderd1 Hiphop Beginners Modern Jazz Beginners Stijldansen B1* Hiphop Halfgevorderd1
19:00-20:00 Stijldansen D2 Modern Jazz Gevorderd1 Klassiek Ballet Beginners Klassiek Ballet Halfgevorderd1 Stijldansen B2* Hiphop Gevorderd1
20:00-21:00 Stijldansen A1 Showdance Gevorderd1 Showdance Beginners Klassiek Ballet Gevorderd1 Stijldansen Lecture*,5,7 Hiphop Wedstrijdteam2,4
21:00-22:00 Stijldansen Topklasse1 Showdance Demoteam2,4 Showdance Halfgevorderd1 Klassiek Ballet Spitzen1,3 Stijldansen C* Hiphop Wedstrijdteam (tot 21:30)2,4
22:00-23:00 Stijldansen vrij trainen5,6 Showdance Demoteam (tot 22:30)2,4     Stijldansen vrij trainen5,6  

* Wanneer de B een ballroom week heeft dan is er bij de lecture ook ballroom maar is er bij de C latin. Wanneer de B een latin week heeft dan is er bij de lecture ook latin maar is er bij de C ballroom.
1: Voor de groep geldt dit jaar een bindend advies
2: Aan deze groep gaat een selectie vooraf
3: Aan deze groep kan uitsluitend worden deelgenomen als je in de Halfgevorderd of Gevorderd groep van Klassiek Ballet danst.
4: Aan deze groep kan uitsluitend worden deelgenomen als je in de Gevorderd groep van de desbetreffende stijl danst.
5: Deelname zonder partner is niet mogelijk.
6: Aan deze groep kan in het eerste halfjaar uitsluitend worden deelgenomen als je in Stijldansen C, B, A of Topklasse danst. In het tweede halfjaar afhankelijk van de groepsgrootte mag je ook aan deze groep deelnemen als je in Stijldansen D danst. Als D danser kan je je halverwege het dansjaar voor vrij trainen inschrijven.
7: Aan deze groep kan uitsluitend worden deelgenomen als je in Stijldansen C, B, A of Topklasse danst. Lectures zijn gericht op verdieping voor de C en de B zodat de overgang naar de A makkelijker is (lectures zijn nog steeds toegankelijk voor A en Topklasse, maar dit zijn niet de groepen waarop gefocust wordt).

Adresgegevens

Roomsch Leven:
Heyendaalseweg 239
6525 SG Nijmegen

Jan Massinkhal (JMH):
Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD Nijmegen