Les- en trainingstijden 2020-2021

De lessen worden gegeven op twee locaties: de Jan Massinkhal en Roomsch Leven. Onderaan de pagina zijn de adresgegevens te vinden.
Het eerste half jaar begint op 14 september. Het tweede half jaar begint op 1 februari.

Zie voor een overzicht van de stijldanslessen het jaarrooster stijldansen.

Gedurende het jaar wordt er ook tijd besteed aan ons eindoptreden tijdens de lessen. Als je hieraan niet wil deelnemen is je les dus soms wat korter. Docenten kunnen je meer informatie geven over wanneer dit het geval is.

Bindend Advies

Dit jaar zal er voor alle podiumdansen en voor stijldansen A en Topklasse een bindend advies gelden. Je kunt alleen geplaatst worden in een groep gelijk aan of lager dan het advies van de docent. Andere inschrijven zijn niet geldig. Uiteraard kun je altijd geplaatst worden in een beginnersgroep, voor deze groepen is er dus geen bindend advies. Meer informatie over het bindend advies is later hier te vinden.

Corona maatregelen

De tijden in het rooster van 2020-2021 zijn aangepast om de corona maatregelen te kunnen handhaven. Kom niet te vroeg naar de zaal en verlaat de zaal na de les zo snel mogelijk. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter regeling buiten de dansvloer handhaven. Probeer je thuis om te kleden. Indien dit niet mogelijk is, kun je je omkleden op de gang. Omkleden in de kleedkamer zal niet mogelijk zijn. In de Jan Massinkhal zal desinfectiemiddel aanwezig zijn. Verder moet na elke les de vloer worden schoongemaakt. Hier zal de docent elke les een paar personen voor aanstellen. Het is niet toegestaan om naar de les te komen indien je last hebt van verkoudheids- of andere corona gerelateerde gezondheidsklachten.

Onderstaand rooster is het huidige lesrooster voor de online lessen en de proeflessen van februari.

Adresgegevens

Roomsch Leven:
Heyendaalseweg 239
6525 SG Nijmegen

Jan Massinkhal (JMH):
Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD Nijmegen