IntroCie

Deze commissie zal rond februari opstarten, maar heb je interesse dan kan je alvast mailen naar comm.intern@sdvndancefever.nl

Wij van de IntroCie houden ons bezig met de introductieweken van zowel RU als de HAN. We proberen de nieuwe eerstejaars studenten tijdens verschillende activiteiten een onvergetelijke indruk van onze dansvereniging te geven.

Zo staan we bijvoorbeeld op de intromarkt, waar iedereen kennis kan maken met de verschillende dansdisiplines die worden aangeboden bij Dance Fever. Ook kan iedereen al hun brandende vragen stellen en aangeven dat ze op de interesselijst willen komen voor vrijblijvende informatieve mails.

Als IntroCie zijn wij tijdens de Introductie hét aanspreekpunt voor potentiële nieuwe leden. Wij willen zoveel mogelijk eerstejaars enthousiast maken om bij onze vereniging te komen!

Om dit voor elkaar te krijgen, zijn wij tijdens de Introductie op verschillende plekken te vinden. Op de intromarkt kan iedereen kennis komen maken met de verschillende dansdisciplines binnen Dance Fever. We zullen bij een mooie groen versierde kraam staan en ervoor zorgen dat eerstejaars zich inschrijven op een interesselijst voor vrijblijvende mails.

Daarnaast staan we op de sportdagen van de RU en de HAN. Hier zullen er dansdemonstraties en dansworkshops gehouden worden!

Ook zijn we te vinden op de staddag van de HAN. Eerstejaars zullen bij elke vereniging langskomen en door spelletjes zoveel mogelijk punten proberen te halen.

Bovendien zullen we dansworkshops en dansdemonstraties geven op het Introfestival.

Wij zouden het heel leuk vinden als jij ons zou willen helpen tijdens deze dagen. Lijkt het jou wat om je steentje bij te dragen en Dance Fever op de kaart te zetten tijdens de Introductie? Meld je dan aan als vrijwilliger via introcie@sdvndancefever.nl!

Verder doen we mee aan de HAN staddag, waar door middel van spelletjes kennis gemaakt wordt met onze te gekke vereniging.
Op de sportdag van zowel de RU als de HAN worden er demo’s vanuit Dance Fever gegeven en worden er workshops gedaan in allerlei soorten dansdisciplines.

Verder proberen we altijd nog andere leuke activiteiten te verzinnen waardoor we een verpletterende indruk op de toekomstige nieuwe leden achter laten.

Lijkt het je leuk om ook je steentje bij te dragen aan het op de kaart zetten van Dance Fever tijdens de introdagen? Meld je dan aan om te vrijwilligen via introcie@sdvndancefever.nl!

Translate »