NTDS en ETDS

Het NTDS is een studentendanstoernooi dat voor alle niveaus toegankelijk is, vaak is er zelf een speciale klasse voor de beginners zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen aan de wedstrijd. In de avonden tijdens dit weekend zullen er stijldansfeestjes zijn. Het toernooi vindt altijd plaats van vrijdagavond tot en met zondag laat in de middag/avond.
 
Het ETDS is de Europese tegenhanger van het NTDS waar voornamelijk Duitse en Nederlandse teams aan deelnemen maar waarbij we ook vele andere nationaliteiten treffen. In tegenstelling tot het NTDS duur het ETDS altijd 1 dag langer. Er zal dan op zondagavond nog een feestavond zijn waarna we op maandag ochtend weer richting huis zullen vertrekken (mocht je nou echt niet tot maandag kunnen blijven, kan je natuurlijk altijd op zondag al naar huis).
 
Omdat de invulling van de toernooien altijd per toernooi een beetje verschillen zal gedetailleerde informatie voorafgaand aan een toernooi gedeeld worden via de mail.
 
Let op! Heb je geen partner die mee gaat naar het toernooi? Geen probleem! Op vrijdagavond zijn er blinddaterondes om de perfecte partner voor je te vinden! Zet tijdens deze blind-daterondes gewoon je beste dansbeentje voor, dan komt het allemaal goed!
 
Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje.

Meer informatie
Website ETDS
Wikipedia
Mail de teamcaptains

Translate »