Sponsoren

Ook als een van de grootste studentensportverenigingen van Nijmegen, kunnen wij uiteraard niet zonder onze sponsoren. Enkele zijn terugkomende sponsoren, enkele incidenteel. Hoe dan ook verdienen zij een vermelding, omdat zij het mogelijk maken voor ons om zo speciale acties/activiteiten aan onze leden aan te kunnen bieden.

DressMe:
Zij verzorgen voor ons de ledenkleding en de opdruk van logo’s en namen, zodat de leden van Dance Fever in prachtige ledenkleding hun vereniging kunnen presenteren. Wist je dat DressMe als actie 5% van het totaal besteedde bedrag van bestelde ledenkleding aan het eind van het jaar terugstort aan Dance Fever? Hierdoor kunnen wij de ledenkleding nóg goedkoper aanbieden aan onze leden.

Feestkleding 365:
Zij verzorgen al jaren lang korting voor onze leden in hun webshop (10%) en wij hebben als Dance Fever ook een bepaald bedrag te besteden op hun webshop, waardoor wij weer een nóg groter succes kunnen maken van themaborrels en uitvoeringen dan normaal.

Brouwtoren:
Als een aantal jaar bestaat deze samenwerking met de mannen van de Brouwtoren. Het zijn enthousiaste heren met hart voor studentenverenigingen en natuurlijk voor bier. En wat gaat er nou beter samen dan studenten en bier?! Wij krijgen daarom weleens bierpakketten van hen gesponsord.

Ysveld Fysiotherapie
Sinds 2017 is er een samenwerking tussen Dance Fever en Ysveld Fysio. Zij verzorgen voor onze leden kostenloze workshops over onder andere blessurepreventie. Houd dus goed de Facebook pagina in de gaten wanneer er weer een workshop plaatsvindt. Heb jij een specifieke vraag voor de fysio over bijvoorbeeld een langdurige blessure? Dan ben je altijd welkom voor een gratis adviesgesprek, maak hiervoor een afspraak via info@ysveldfysio.nl of bel 024-3480551.

Knaek

Studentenkorting in Nijmegen

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online.