BataCie

Hallo allemaal!

Wij zijn de Batavierenracecommissie, ofwel kortweg de BataCie. Dance Fever doet sinds 2017 mee aan de grootste estafetteloop ter wereld (maar liefst 175 km!) waarin studententeams van de campus van Nijmegen naar de campus van Enschede zullen rennen. Er zijn 25 etappes die verschillen van lengte (minimaal 3,8 km tot maximaal 10,7 km). Eenmaal aangekomen op de campus van Enschede zullen jullie eigen tenten al voor jullie opgezet zijn op een studentencamping van ruim 8500 studenten. Hier kun je lekker bijkomen van de race. ‘s Avonds volgt het grootste studentenfeest van de Benelux! Het feest zelf is fantastisch, maar de sfeer op de ware studentencamping is minstens zo leuk. Op zondagochtend vertrek je weer naar huis met de trein. De 47e Batavierenrace vindt plaats in het weekend van 10 mei 2019. Verder doet Dance Fever niet mee om de race te winnen, maar echt voor de gezelligheid! Je hoeft dus niet snel te kunnen rennen, al kun je natuurlijk voor jezelf altijd doelen stellen (je gelopen tijd wordt bijgehouden in een app). Zie www.batavierenrace.nl voor meer informatie over de race.

Wij als BataCie zijn verheugd om een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit grootse evenement en een weekend te organiseren om nooit meer te vergeten!

Ben je al enthousiast geworden om deel te worden van het Dance Fever team? Mail dan voor je aanmelding of voor meer informatie naar batacie@sdvndancefever.nl.

De BataCie bestaat uit de volgende commissieleden:
– Leonie Vonk (voorzitter)
– Daniek Bakker (secretaris)
– Irene Mommers (penningmeester)
– Jeske Verhoeven

V.l.n.r.: Jeske, Irene, Daniek en Leonie