BoCo

Deze commissie is dit jaar nog niet opgestart omdat de coronamaatregelen het nog niet toelaten om te gaan borrelen. Heb je wel interesse in deze commissie voor wanneer er wel weer geborreld kan worden? Mail dan alvast naar comm.intern@sdvndancefever.nl

BoCo 2019-2020

De BoCo is de Borrelcommissie van S.D.V.N Dance Fever. Wij organiseren maandelijks een gezellige (thema)borrel die, tenzij anders vermeld, in café Daen op de Grote Markt plaatsvindt. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld een winterwonderlandborrel, speciaalbierborrel en pre-carnavalsborrel georganiseerd. Kom zeker naar de borrels wanneer je wilt bijkletsen met je dansvrienden of om nieuwe mensen te leren kennen! Er is een open sfeer waarbij je kan komen en gaan wanneer het jou uitkomt.

De borrels worden aangekondigd via Facebook, de nieuwsbrief, alle danslessen en zijn zichtbaar op de homepage van deze site!
Heb je nog een leuk idee voor een thema van een borrel, een tip of een vraag? Laat het ons dan vooral weten in een mailtje naar: boco@sdvndancefever.nl.

Tot op de volgende borrel!

Leden van de Borrelcommissie:
Anne Inkenhaag – Voorzitter
Raméla Stuart – Secretaris
Anique Nies – Penningmeester
Yvette Boxelaar