IntroCie

Deze commissie zal rond februari opstarten, maar heb je interesse dan kan je alvast mailen naar comm.intern@sdvndancefever.nl

IntroCie 2019-2020

Wij van de IntroCie houden ons bezig met de introductieweken van zowel RU als de HAN. We proberen de nieuwe eerstejaars studenten tijdens verschillende activiteiten een onvergetelijke indruk van onze dansvereniging te geven.

Zo staan we bijvoorbeeld op de intromarkt, waar iedereen kennis kan maken met de verschillende dansdisiplines die worden aangeboden bij Dance Fever. Ook kan iedereen al hun brandende vragen stellen en aangeven dat ze op de interesselijst willen komen voor vrijblijvende informatieve mails.

Verder doen we mee aan de HAN staddag, waar door middel van spelletjes kennis gemaakt wordt met onze te gekke vereniging.
Op de sportdag van zowel de RU als de HAN worden er demo’s vanuit Dance Fever gegeven en worden er workshops gedaan in allerlei soorten dansdisciplines.

Verder proberen we altijd nog andere leuke activiteiten te verzinnen waardoor we een verpletterende indruk op de toekomstige nieuwe leden achter laten.

Lijkt het je leuk om ook je steentje bij te dragen aan het op de kaart zetten van Dance Fever tijdens de introdagen? Meld je dan aan om te vrijwilligen via introcie@sdvndancefever.nl!

Commissieleden
Raméla Stuart (voorzitter), Elise Lok (penningmeester), Roos van Zeijl (secretaris), en Walter Rensen (algemeen lid)