Proeflessen en Plaatsering!

De proeflessen komen er weer aan! De eerste twee weken van februari kun je voor niks en zonder inschrijving onze danslessen komen uitproberen. De proeflessen vinden plaats in de Jan Massinkhal en in Roomsch leven. Ze beginnen op maandag 3 februari en duren tot en met vrijdag 14 februari. Je kunt je tot 14 februari 23.59 inschrijven voor een groep.  De groepen waarin je een proefles kunt volgen zijn te vinden in onderstaand schema.

Inschrijvingen zijn gesloten.

Bindend advies
Tijdens de proeflessen in februari zal er opnieuw gebruik worden gemaakt van het bindend advies voor de stijl Showdance en dit keer ook voor de cursus Stijldansen D. Meer informatie kun je hier vinden.

De bindend adviezen zijn bekend en hier geplaatst.

Begeleide training
Per februari zal een deel van de vrije traingsuren veranderen in begeleide training. Dit geldt voor de dagen waarop ballroomles gegeven wordt. Welke dagen dit zijn kun je vinden in het jaarrooster stijldansen. Begeleide training wordt enkel in het eerste trainingsuur gegeven. Begeleide training houdt in dat je zelfstandig traint, maar dat er docenten aanwezig zijn om je gevraagd en ongevraagd advies te geven. Mocht je geen gebruik willen maken van het begeleid trainen, dan is het ook mogelijk om in dit uur vrij te trainen.

Rooster voor proeflessen