Proeflessen!

De proeflessen komen er weer aan! De gratis proeflessen zullen plaatsvinden van maandag 6 september tot en met vrijdag 17 september 2021. De proeflessen vinden plaats in de Jan Massinkhal en in Roomsch leven.

De tijden en locaties van de lessen vind je hier!

Let op: het is verplicht om je aan te melden voor de proeflessen. Je mag zoveel proeflessen volgen als je wilt! Vanaf maandag 23 augustus kan je je aanmelden door een mail te sturen naar secretaris@sdvndancefever.nl. Je kan je uiterlijk aanmelden voor een proefles tot 17 uur ‘s avonds van de avond dat je een proefles wilt volgen.

Verder geldt vanaf komend collegejaar voor alle groepen (met uitzondering van de beginnersgroepen en Stijldansen D, C en B) een bindend advies. Dit betekent dat je alleen geplaatst kunt worden in een groep gelijk aan of lager dan het advies van de docent. Andere inschrijvingen zijn niet geldig. Uiteraard kun je altijd geplaatst worden in een beginnersgroep, voor deze groepen is er dus geen bindend advies. Het bindend advies zal tijdens de proeflessen gegeven worden, dus zorg dat je bij minimaal één proefles aanwezig bent van de les die je graag wilt volgen!

Om stijldansers te helpen een danspartner te vinden is dit document ontworpen.