Stappenplan

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen dansen! We hebben voor je op een rij gezet wat je moet doen en weten als je lid wilt worden.

Stap 1: Vaste tijden
We hebben vaste dansdagen voor bepaalde lessen. Je vind hier de dagen en trainingstijden van alle cursussen.

Stap 2: Ga naar de proeflessen
De proeflessen zijn altijd de eerste drie weken in september en de eerste twee weken in februari (precieze data komen op de site te staan).  Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Stap 3: Online inschrijven
Op de website staat tijdens de proeflessen ook het inschrijvingsformulier online. Deze staat vaak op de voorpagina. De deadline is altijd de laatste dag van de proeflessen om 23.59!

Stap 5: Machtigingsformulier
De contributie betaal je via automatisch incasso. Hiervoor moet je een machtigingsformulier ondertekenen en inleveren. Als je je inschrijft, krijg je hier meteen meer informatie over via de mail! Hier zit tevens een strakke deadline aan, dus zorg dat je hem op tijd inlevert. Waar je hem kunt inleveren zal ook in die mail staan.

Stap 6: In spanning afwachten
In het weekend na de inschrijvingen krijg je een bevestigingsmail of je daadwerkelijk bent ingedeeld in de groepen waarvoor jij je hebt ingeschreven.

Stap 7: Sportkaart
Zorg dat je in het bezit bent van een sportkaart! Zonder sportkaart mag je niet dansen bij Dance Fever. Zie voor meer informatie de pagina Lidmaatschap.
Door het jaar heen vinden er geregeld sportkaartcontroles plaats. Als blijkt dat je niet in het bezit bent van een sportkaart wordt hier een vrij hoge boete voor uitgeschreven die je zelf moet betalen!

Stap 8: Dance!
Als je dit allemaal hebt gedaan (en nog niet gillend bent weggerend) mag je jezelf een waar Dance Fever lid noemen! Welkom bij de vereniging!