Commissieomschrijvingen

Heb je interesse in een of meerdere commissies, mail dan naar comm.intern@sdvndancefever.nl.

Activiteitencommissie (AcCo)
Organiseert niet-dansgerelateerde activiteiten waarbij je ook leden van andere dansstijlen kan ontmoeten. Denk hierbij aan een filmavond, cantus of survivallen. Tijdsbesteding: vergadering eens per twee weken. Op het begin van het jaar is het handig om een jaarplanning te maken.

Verder organiseren zij om het jaar de Teammatch, waar dansers uit verschillende stijlen samenkomen in groepen om opdrachten te voltooien en de strijd met elkaar aan te gaan.

Batavierenracecommissie (BataCie)
Organiseert de deelname van Dance Fever aan de Batavierenrace, een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede die afgesloten wordt met het grootste studentenfeest van de Benelux. Tijdsbesteding: vergadering eens per maand, hoe dichterbij het evenement hoe drukker het wordt. Aanwezigheid tijdens de Batavierenrace verplicht.

Borrelcommissie (BoCo)
Organiseert maandelijks een themaborrel zoals een baardenborrel, kerstborrel, spelletjesborrel en een cocktailborrel. Tijdsbesteding: vergadering twee keer per maand voor elke borrel.

Danscommissie (DansCie)

Ondersteunt de Commissaris Dans bij het organiseren van de demo-avond in december en de afdansavond voor stijldansen in juli. Tussentijds organiseren zij stijldansavonden en het stijldansgala. En op het einde van het jaar in de zomervakantie ‘Summer Dance Fever’. Tijdsbesteding: vergadering eens in de 2-3 weken.

Feestcommissie (FeesCie)
Het doel van de commissie is om (samen met andere verenigingen) een succesvol open feest te organiseren voor meer naamsbekendheid en natuurlijk ook gezelligheid! Hier zal er minstens één van plaatsvinden in het komende dansjaar, maar dit mogen er ook meerdere zijn als de situatie zich daarvoor gunstig stelt. Verder organiseert de FeesCie een algemeen gala voor alle Dance Fever leden.

Internationaliseringswerkgroep
De internationaliseringswerkgroep bespreekt en identificeert problemen rondom internationalisering binnen Dance Fever. De werkgroep heeft als doel om het beleid van de vereniging af te stemmen met de visie van de Radboud Universiteit omtrent inclusiviteit.

Introductiecommissie (IntroCie)
Is verantwoordelijk voor het organiseren van demo’s, workshops en andere activiteiten tijdens de introductieperiode. Aanwezigheid bij de sportdagen, intromarkten en op het introfestival.

Ook organiseren zij het introductieweekend voor nieuwe (en oude) leden in oktober! Tijdens dit weekend kunnen nieuwe leden elkaar en oudere leden leren kennen. De WeekendCie organiseert een superleuk programma, eventueel met een thema. Ook hier wordt aanwezigheid bij het weekend verwacht. Tijdsbesteding: vergadering eens in de 2-3 weken.

Optredencommissie (OpCie)
Je verzorgt het eindoptreden van Dance Fever aan het eind van het jaar. Denk hierbij aan een locatie, het thema, het geluid, communicatie met docenten en het decor. Tijdsbesteding: vergadering eens in de 1-2 weken. Vraagt veel betrokkenheid bij het grote piekmoment de weken voor het optreden.

Promotiecommissie (PR-Cie)
Ondersteunt het bestuur en andere commissies met het maken van promotiemateriaal en organiseert acties om de naamsbekendheid van Dance Fever te vergroten. Tijdsbesteding: vergadering om de paar weken. Verder individuele taken uitvoeren. De PR-Cie onderhoudt ook de social media.

Publicatiecommissie (PublicaCie)
Is verantwoordelijk voor het maken van de maandelijkse nieuwsbrief, waarin creatieve verhalen vanuit de vereniging worden samengebracht. Daarnaast maak je met de Dance Fever camera de mooiste plaatjes van alle evenementen binnen de vereniging voor intern en extern gebruik. Tijdsbesteding: aanwezigheid tijdens activiteiten en laatste dagen van de maand voor het maken van de nieuwsbrief.

Websitecommissie (WebCie)
Zorgt ervoor dat de website, www.sdvndancefever.nl, up-to-date blijft, inschrijfformulieren aangemaakt worden en plaatst foto’s op de website.

Translate »