Commissieomschrijvingen

Activiteitencommissie (AcCo)
Organiseert niet-dansgerelateerde activiteiten waarbij je ook leden van andere dansstijlen kan ontmoeten. Denk hierbij aan een filmavond, cantus of survivallen. Tijdsbesteding: vergadering eens per twee weken. Op het begin van het jaar is het handig om een jaarplanning te maken.

Batavierenracecommissie (BataCie)
Organiseert de deelname van Dance Fever aan de Batavierenrace, een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede die afgesloten wordt met het grootste studentenfeest van de Benelux. Tijdsbesteding: vergadering eens per maand, hoe dichterbij het evenement hoe drukker het wordt. Aanwezigheid tijdens de Batavierenrace verplicht.

Borrelcommissie (BoCo)
Organiseert maandelijks een themaborrel zoals een baardenborrel, kerstborrel, spelletjesborrel en een cocktailborrel. Tijdsbesteding: vergadering twee keer per maand voor elke borrel.

Feestcommissie (FeesCie)
De FeesCie is in 2019 opgericht voor het organiseren van een open feest in samenwerking met N.S.Z. & W.V. Hydrofiel en S.S.V. de Boosters. Helaas is dit feest vanwege Covid-19 niet doorgegaan. In 2021-2022 willen we echter wel weer een feest organiseren!

Het doel van de commissie is om een succesvol open feest te organiseren voor meer naamsbekendheid en natuurlijk ook gezelligheid! Hier zal er minstens één van plaatsvinden in het komende dansjaar, maar dit mogen er ook meerdere zijn als de situatie zich daarvoor gunstig stelt. Heb je interesse in deze commissie, mail dan
naar comm.intern@sdvndancefever.nl.

Galacommissie (GalaCie)
Organiseert ieder jaar twee gala’s, een verenigingsgala en een stijldansgala, met ieder een eigen thema. Tijdsbesteding: om de week een vergadering. Wordt drukker als het gala dichterbij komt.

Introductiecommissie (IntroCie)
Is verantwoordelijk voor het organiseren van demo’s, workshops en andere activiteiten tijdens de introductieperiode. Aanwezigheid bij de sportdagen, intromarkten en op het introfestival. Tijdsbesteding: vergadering eens in de 2-3 weken.

Optredencommissie (OpCie)
Je verzorgt het eindoptreden van Dance Fever aan het eind van het jaar. Denk hierbij aan een locatie, het thema, het geluid, communicatie met docenten en het decor. Tijdsbesteding: vergadering eens in de 1-2 weken. Vraagt veel betrokkenheid bij het grote piekmoment de weken voor het optreden.

Promotiecommissie (PR-Cie)
Ondersteunt het bestuur en andere commissies met het maken van promotiemateriaal en organiseert acties om de naamsbekendheid van Dance Fever te vergroten. Tijdsbesteding: vergadering om de paar weken. Verder individuele taken uitvoeren.

Publicatiecommissie (PublicaCie)
Maakt met de nieuwe Dance Fever camera de mooiste plaatjes van alle evenementen binnen de vereniging voor intern en extern gebruik. Verder verantwoordelijk voor creatieve verhalen vanuit de vereniging. Tijdsbesteding: aanwezigheid tijdens activiteiten.

Teammatchcommissie (TeammatchCie)
Organiseert de Teammatch, een activiteit waarin verschillende teams tegen elkaar strijden in dansgerelateerde opdrachten voor de winst. Tijdbesteding: vergadering twee keer per maand.

Websitecommissie (WebCie)
Zorgt ervoor dat de website, www.sdvndancefever.nl, up-to-date blijft, inschrijfformulieren aangemaakt worden en plaatst foto’s op de website.

Weekendcommissie (WeekendCie)

De WeekendCie organiseert het introductieweekend voor nieuwe (en oude) leden in oktober! Tijdens dit weekend kunnen nieuwe leden elkaar en oudere leden leren kennen. De WeekendCie organiseert een superleuk programma, eventueel met een thema.

Vanwege Covid-19 is er in 2020-2021 geen WeekendCie opgestart en er zal in oktober 2021 dus ook geen weekend zijn. Het eerstvolgende weekend dat wel georganiseerd zal worden, is in oktober 2022 en komend dansjaar zullen daar dus de feestelijke voorbereidingen voor getroffen moeten worden! Heb je interesse in deze
commissie, mail dan naar comm.intern@sdvndancefever.nl.