Over Dance Fever

Welkom op de site van S.D.V.N. Dance Fever, de studentendansvereniging uit Nijmegen!

Met ongeveer 350 dansende leden wordt er gedanst op verschillende niveaus in vijf verschillende dansstijlen: Stijldansen, Modern Jazz, Klassiek ballet, Hiphop en Showdance. Daarnaast worden er veel dansgerelateerde en gezellige activiteiten ondernomen. Denk hierbij aan workshops salsa, tapdance of charleston.

Naast de dansgerelateerde activiteiten hebben we ook minder dansgerelateerde activiteiten, zoals bowlingavonden, borrels, een barbecue aan het eind van het jaar en natuurlijk een heel mooi gala! Gezelligheid is bij Dance Fever gegarandeerd!

Bestuur
Om zo’n mooie vereniging ook daadwerkelijk draaiende te kunnen houden, hebben we natuurlijk een hardwerkend en enthousiast bestuur. Zij houden zich dagelijks bezig met de vereniging. Als je meer over hen wilt weten, of over de taken die zij vervullen, klik dan hier. Het bestuur van Dance Fever bestaat uit de volgende functies:

  1. Voorzitter
  2. Secretaris
  3. Penningmeester
  4. Commissaris Dans
  5. Commissaris Intern
  6. Commissaris Extern

Commissies
Naast het bestuur zijn er ook commissies actief om de vereniging gezellig te maken. Er zijn meerdere commissies binnen Dance Fever. Zo hebben we een activiteitencommissie (AcCo) die het gros van de activiteiten voor de leden voor zijn rekening neemt, en een borrelcommissie (BoCo) die geregeld voor een gezellige borrel zorgt. Ieder jaar doet Dance Fever ook mee met de Batavierenrace, hiervoor bestaat onze eigen BataCie. Voor het onderhouden van de Dance Fever website hebben we een websitecommissie (WebCie) en de foto’s die je op de site kunt bekijken, zijn allemaal gemaakt door onze eigen fotografen van de PublicaCie, welke ook verantwoordelijk is voor ons verenigingsblad ‘het groene blaadje’.

De introductie in augustus wordt verzorgd door de mensen van de (IntroCie). Elk jaar wordt er een spetterend optreden georganiseerd waarop al onze leden aan de buitenwereld kunnen laten zien wat ze dat jaar hebben geleerd. Dit optreden wordt verzorgd door onze optredencommissie (OpCie). Twee keer per jaar organiseert de GalaCie van Dance Fever zowel een groot gala als een stijldans gala. Daarnaast verzorgt de TeammatchCie een echte Teammatch direct na de kerstvakantie. Als laatste commissie hebben we nog de PR-commissie (PR-Cie). Deze commissie zorgt voor de externe promotie van onze vereniging.

Organen
Het bestuur heeft naast de commissies ook veel hulp van enkele adviesgevende organen. De Raad van Advies (RvA) controleert het beleid van het bestuur en geeft hier gevraagd en ongevraagd advies over. De Kas controle commissie (KasCo) controleert enkele keren per jaar het werk van de penningmeester. De meerjarenplanwerkgroep werkt hard om een beleid op te stellen waar de vereniging de komende jaren mee vooruit kan en wat de toekomstige besturen als leidraad kunnen gebruiken. Als laatste maakt de promotiewerkgroep een volledig promotiebeleid wat het bestuur en de commissies zal adviseren over het promotiebeleid.

De website
Kun je al inloggen op de site? Bekijk dan de foto’s van alle activiteiten, dansgerelateerd of niet! Ook kun je op de commissiepagina’s zien wie er in de commissies zitten en wat zij nou daadwerkelijk doen. Op de commissiepagina’s staan uitgebreidere verslagen. Ook kun je de sites van onze zusterverenigingen bekijken. Hier zie je wat zij aanbieden op het gebied van dansen.

Kun je nog niet inloggen op de site, of ben je nog geen lid, maar wil je wel meer weten van deze gezellige vereniging? Meld je dan aan voor de website of neem contact op met het bestuur van Dance Fever. Zij kunnen en willen je graag meer informatie geven! (zie Contact)

Veel kijkplezier op de site, en verder wenst Dance Fever iedereen veel dansplezier!