Welkom bij Dance Fever, dé studentendansvereniging van Nijmegen!

Bij Dance Fever kan je wekelijks lessen volgen in vijf verschillende dansstijlen, van beginners- tot gevorderd niveau. Deze stijlen zijn Hiphop, Showdance, Klassiek Ballet, Modern Jazz en Stijldansen. Zoek je meer uitdaging? Dan kan je dansen in het Showdance Demoteam Lipstick, het Hiphop Wedstrijdteam Effekt, of deelnemen aan verschillende stijldanstoernooien en -wedstrijden.

Naast de gewone lessen zijn er het hele jaar leuke dansgerelateerde activiteiten. Zo zijn er workshops in nieuwe stijlen, is er een demo-avond, en wordt er jaarlijks een spetterend eindoptreden georganiseerd in Stadsschouwburg De Vereeniging. En ook voor activiteiten waarbij je even niet op je houding en je voetenwerk hoeft te letten, kan je bij Dance Fever terecht. Je bent altijd welkom bij onder andere gezellige borrels, filmavonden, barbeques en twee gala’s!

Ook in corona-tijd zit Dance Fever niet stil! De afgelopen anderhalf jaar hebben we de danslessen met wat aanpassingen gelukkig kunnen laten doorgaan, onder andere via zoom, binnen met afstand, en buiten op een voetbalveld. De borrels en filmavonden hebben online plaatsgevonden. Voor het eindoptreden hebben we een cameraman ingehuurd en de schouwburg naar iedereen thuis gebracht. Hier kan je het eindoptreden van afgelopen jaar bekijken.
Heb je interesse om lid te worden? Kom dan naar de proeflessen, van 6-17 september. Vanwege de coronamaatregelen moet je je aanmelden voor de proeflessen. Klik hier voor meer informatie over het aanmelden, en hier voor het rooster van de proeflessen.

Ben je na ons gesproken te hebben gigantisch enthousiast geworden? Of wil je gewoon wat meer weten? Schrijf je dan met onderstaand formulier in voor een eenmalige informatiemail na de intro!

Waar kan je ons vinden deze intro?

Op de… Datum Tijd Locatie
intromarkt RU ma 23 augustus 12:00-18:00 RU campus
optredens in het Cultuur Café ma 23 augustus 12:00-18:30 Cultuur Café op de RU campus
sportdag RU di 24, do 26, vr 27 en za 29 augustus 12:00-16:15 Radboud Sportcentrum, Multizaal 1
sportdag HAN wo 25 augustus 12:00-16:15 Radboud Sportcentrum, Multizaal 1
RU Events app De hele week We zijn te vinden onder ‘sportverenigingen’ en ‘cultuurverenigingen’

Hopelijk tot ziens tijdens de intro of één van de proeflessen!

Translate »